40 år i finansbranschen

JIF Partner drivs av Pierre Holt-Busk och Patrik Wadheden. Tillsammans har vi båda cirka 40 års samlad erfarenhet av finansbranschen och av att driva och utveckla företag.

JIF Partner finns i Varberg och arbetar med kunder både i Sverige, Norden och i norra Europa. Vi möter de utmaningar som våra kunder har när det kommer till ekonomi och finans och hittar lösningarna genom att koppla dem samman med företag som har tjänster som passar behoven.

Möjligheter inom juridik, inkasso och finans

Vi arbetar med allt från att frigöra tillväxtkapital för att starta upp ett företag eller göra en satsning inom företaget, tjänster inom e-handel och fakturering till krav- och inkassotjänster och förmedling av jurister vid tvist, stiftande av avtal eller något annat. Hos JIF Partner kan du även ta del av rådgivning inom finans och juridik.

Våra kunder finns inom en rad olika typer av branscher. Det är exempelvis grossister, företag inom byggsektorn och redovisningsbyråer. Viktigt för oss är att alltid bygga en personlig relation med våra kunder. Varje kund och varje situation är unik och därför sätter vi oss in i kundens verksamhet för att hitta de bästa lösningarna.

Med siktet på fortsatt utveckling

Inför framtiden strävar vi efter att fortsätta göra bra affärer med bra relationer och gynnsamma lösningar åt våra kunder. Målet är att fortsätta utvecklas och fortsätta växa.

Läs mer om den filosofi som vi arbetar efter eller kontakta oss för att veta mer.